URPOLAN TILAPUOTI / URPOLAN TILA

Urpolan tilapuoti

on pääosin Sari Witkan valtakuntaa.

 Sari on maatalon emäntä, joka kasvattaa suomenlampaita ja kainuunharmas rotuisia lampaita,  jalostaen niiden villan joko lampaan luonnollisissa väreissä tai kasvivärjättynä erilaisiksi tuotteiksi: pääsiassa tossuiksi ja tumpuiksi. Sari värjää myös pieniä määriä huovutusvilloja erilaisuutta tavoitellen erityisillä villaväreillä. Tuotteita Sari tekee maatalon muiden töiden ohessa, aina kun tilanne sallii.

Sari on tehnyt erilaisia tilaustöitä asiakkaiden toiveiden mukaan. Tuotteina mm. huovutetut sukat, saunahatut jne.

Kesäisin on pihapiirissä on järjestetty kasvivärjäyskursseja asiasta kiinnostuneille.

Sari myy  tuotteitaan erilaisilla maalaismarkkinoilla sekä tapahtumissa ja  tuotteita voi ostaa myös suoraan tilapuodista, joka on auki aina kotoväen ollessa paikalla tai sopimuksen mukaan. Lisäksi tuotteita on myynnissä Someron Pellavakeskuksessa.

Yhteydenotot:

SARI WITKA

0400 877992
sari.witka (at) urpolantila
.fi
Tilapuodista löytyy mm:

- Lammastuotteita mm. lampaanvärisiä ja kasvivärjättyjä lankoja    ja huovutusvilloija, lampaan taljoja, tossuja, tumppuja ja huovutettuja koruja. Lampaan lihaa.

- Pellavatuotteet mm. pellavakimppuja, laudeliinoja, pyyhkeitä, selänpesimiä jne

- Satokaudella myös puutarhatuotteita mm. viinimarjoja, luumuja, päärynöitä, viinirypäleitä, omenia, sipulia ja valkosipulia.


TERVETULOA

TUTUSTUMAAN!!!
Tilapuoti sijaitsee osoitteessa
Isoniituntie 518, 31520 PITKÄJÄRVI (Somero)

Sivun kuvat avautuvat isompina kuvia klikkaamalla.Tilapuoti on avoinna sopimuksen mukaan ja yleensä aina kun olemme kotona. Isoniituntien varren kyltistä myös selviää kun puoti on auki.